Dazzle & Shine riboto leidimo šventinė kolekcija

Artėjant švenčių sezonui vis dažniau svajojame apie akimirkas, kuomet ruošimės smagiems pobūviams su draugais ir šeima. Palengva dėliojame aprangos derinius, o prie jų norime rasti ir tinkamą makiažo įvaizdį.  Dazzle & Shine kolekcijos priemonės ne tik gali tapti puikia dovana, bet ir suteikti mūsų šventiniam įvaizdžiui žaismingumo.
Šioje paletėje yra 4 matiniai ir 4 blizgantys atspalviai, leidžiantys sukurti tiek švelnų, tiek išraiškingą įvaizdį. Tarpusavyje puikiai derančios spalvos leidžia eksperimentuoti taip atrandant savo mėgstamą derinuką. Sodresnias paletės spalvas galite naudoti blakstienų linijos paryškinimui, tereikia sudrėkinti teptuką Pommisst arba kitu mėgstamu purškiamuoju drėkikliu. 
Pagaliau geros žinios mažų formatų mylėtojoms - mini HydroPure lūpų blizgių su hialurono rūgštimi trio. Subtiliai žėrintys atspalviai kerintiems įvaizdžiams! Derinkite su savo mėgstamiausiais lūpdažiais, kad suteiktumėte jiems žvilgesio arba naudokite su lūpų pieštuku išraiškingam, tačiau ypač blizgančiam įvaizdžiui. 
Tam, kad šventinė nuotaika nepaleistų ištisus metus įsimeskite savo mėgstamas makiažo priemones į akį traukiančią riboto leidimo kosmetinę! Skirta toms, kurios neįsivaizduoja kelionių be kosmetikos priemonių,o taip pat dievinančioms tvarką bei stilių.