DOVANŲ IDĖJOS . II DALIS

Pristatome dar šešis dėmesio vertus rinkinius! Visi skirti tiek šventiniam, tiek kasdieniam įvaizdžiui sukurti. Svarbiausia išsirinkti tą, kuris labiausiai nudžiugins!
Šešėlių žaismas
Rinkinys Nr.7
Penkių atspalvių paletė leis mėgautis daugybe skirtingų įvaizdžių kaskart ją palietus. Solar Flare ir Naturally Glam skirtos dievinančioms subtilų žvilgesį. Abiejų palečių derinukai puikiai pritaikomi dieniniame ir vakariniame makiaže. Abi turi subtilių šiltų atspalvių ir kelis tamsesnius. Prie jų priderintų ilgalaikių Lip Fixation lūpų dažų blizgis puikiai tiks lengvam dieniniam įvaizdžiui, o vakariniam galėsite rinktis išraiškingą matinį lūpdažio atspalvį.
Ryškios lūpos
Rinkinys Nr.8
Greičiausias šventinis makiažas - išraiškingos, pastebimos lūpos. Šis lūpų pieštuko duetas leis mėgautis tobulu lūpų makiažu vos po keliu minučių. Pieštuku greitai patobulinsite lūpų kontūrą ir išryškinsite jų formą bei suteiksite pagrindą lūpdažiui. Ilgalaikio Lip Fixation lūpdažio dėka išryškinsite atspalvį, o panaudojus blizgį, suteiksite daugiau šventiškumo. 
Paslaptingam žvilgsniui
Rinkinys Nr.9
Trijų spalvų akių šešėlių paletė Ravishing ir akių kontūro pieštukas Midnight Blue puikiai tinka mėgstančioms drąsius ir ryškius įvaizdžiu. Akių kontūro pieštukas suteiks akims gilio ir dramatiškumo žvilgsniui. Akių šešėlių trio išryškins akių formą ir leis mėgautis nepakartojamu vakariniu įvaizdžiu. 
Mėgstančioms subtiliai paryškinti lūpas ir akis
Rinkinys Nr.10, Nr.11
PureGloss lūpų blizgis Spiced Peach greitai atgaivins lūpas ir suteiks veidui gyvumo. Akių šešėlių atspalvį Oyster galima naudoti ne tik kaip šešėlį, bet ir kaip highlighterį, o Supernova atspalvis puikiai išryškins akių kampučius. Lip Drink Crush atspalvio lūpų balzamas pabrėš natūralų lūpų grožį ir stipriai jas pridrėkins. Soft Kiss akių šešėlių paletė leis mėgautis tiek subtiliu, tiek ryškiu akių makiažu.
Tobulos raudonos lūpos
Nr.12
Neįsivaizduojate šventinio makiažo be raudonų lūpų? Mes taip pat! Red Hot rinkinys pritaikytas tobulam raudonų lūpų makiažui. Jame rasite lūpų kontūro pieštuką Terra-Cotta, kurį galėsite derinti ir su kitais lūpų dažų atspalviais. Ilgalaikiai Triple Luxe lūpų dažai Gwen suteiks sodrų atspalvį, o Cherries jubilee lūpų blizgio atspalvis tiks ne tik šventiniam vakarui, bet ir dieniniam įvaizdžiui.
Linkime ne tik malonių staigmenų, nuoširdžių dovanų, bet ir smagaus, puikių įspūdžių kupino laiko kartu!