Kaip išsirinkti tinkamą tušą?

Paklaustos kokias priemones naudoja kasdieniame makiaže, ar be kurių neįsivaizduoja savo įvaizdžio, moterys dažniausias kalba apie blakstienų tušą. Tačiau kaip
išsirinkti tą, kuris tiks, patiks ir nenuvils?
Svarbiausia suprasti kokio efekto tikitės ir kokius reikalavimus keliate savo tušui. Vienoms patinka ypač natūralus įvaizdis, kitos neįsivaizduoja savęs be dramatiškai juodų ir tankių blakstienų.

Kaip skelbia pavadinimas, pagrindinis šio tušo akcentas - ilgis ir tankis. Klasikinis spiralinis šepetėlis pagriebdamas didelį kiekį produkto, leidžia mėgautis suteikiamu efektu iškart. Tinka trumpoms, ilgoms, tačiau retoms blakstienoms, arba mėgstančioms tankesnių blakstienų efektą. Tam, kad išvengtumėte gumuliukų ar sulipimo reikėtų pasiruošti švarias spiralines šukytes ir padažytas blakstienas iškart praskirti, tuo pat metu koreguojant jų išsidėstymą.

Tai vienas populiariausių pasirinkimų. Ypač tinka kasdieniam makiažui. Suteikia itin natūraliai atrodantį įvaizdį, tuo pačiu maksimaliai ilgina ir atskiria blakstienas.⁠ Puikiai tinka norinčioms lengvai užriesti blakstienas, kadangi moderni šepetėlio forma leidžia užriesti blakstienas pradedant nuo pat šaknų. Trumpesni šereliai intensyviai padažo blakstienas arčiau augimo linijos, o ilgesni praskleidžia likusią dalį taip sukurdami ilginimo efektą. 

Šio sezono naujiena ir absoliutus lyderis norint suteikti maksimalią apimtį bei ilgį. Puikus pasirinkimas vakariniam makiažui arba blakstienas akcentuojančiam įvaizdžiui. Tinka trumpoms blakstienoms, kadangi maksimaliai jas prailgina. Ypač tamsus pigmentas stipriai išryškina blakstienas. Patogus šepetėlis intensyviai nudažo blakstienas, tad prieš dažant vertėtų nuimti perteklių, kad išvengtumėte gumuliukų ir sulipimo. Šis tušas sukurtas wow! efektui.

Vis dar nežinote, kuris tušas tinka Jums? Rezervuokite laiką nemokamai konsultacijai ir mes būtinai išspręsime šį klausimą!

Linkėjimai, Mažena