PureBrow sensacija antakiams

 jane iredale prekės ženklas puikiai žinomas savo mineralinių pagrindų dėka, tačiau tai nereiškia, kad kitos priemonės nėra vertos dėmesio. Tą puikiai įrodo atsinaujinusi antakių priežiūros kolekcija PureBrow, kuri džiugina ne tik patraukliu dizainu, bet ir patobulintomis formulėmis.

Preciziškoms detalėms

PureBrow Precision Pencil tai išsukamas plonas antakių pieštukas antakių ryškinimui. Jis puikiai tinka norint imituoti plaukelius arba sukurti preciziškas, tikslias linijas. Šio pieštuko dėka galima išgauti ir lengvo šešėliavimo efektą bei subtiliai paryškinti antakio uodegėlę ar užpildyti mažus tarpus. 

Formos sukūrimui

PureBrow Shaping Pencil tai išsukamas antakių pieštukas, kurio forma puikiai tinka greitam, pilnam antakių formos užpildymui. Jis paryškina ir formuoja antakius, suteikia jiems gylio ir struktūros. Puikiai tiks norinčioms greitai išgauti pageidaujamą antakio formą, tarsi lengvai jį pastorinant. 

Užbaigimui

PureBrow Gel tai patobulintas antakių gelis su naujos formos šepetėliu. Jo dėka priemonė lengvai išskirstoma, antakiai formuojami ir paryškinami (jeigu naudojamas gelis su spalva). Bespalvis gelis tinka antakio plaukelių formavimui suteikiant jam norimą kryptį, fiksuojant jį. 

PureBrow Formulės

Kas slepiasi antakių pieštukų sudėtyje:

Vitaminas C –stiprina ir saugo plaukelius nuo slinkimo.

Vitaminas E – pasižymi antioksidaciniu poveikiu, saugo ir stiprina plaukelius bei odą.

Antakių gelio sudėtis:

Dumblių ekstraktas - minkština ir glotnina plaukelius, jie tampa lengviau valdomi. 

Putonių ekstraktas - drėkina plaukelius, saugo nuo lūžinėjimo.

 

Originalų straipsnį rasite čia.