Dovanų idėjos . I dalis

Tam, kad dovanų paieškos taptų kuo paprastesnės atrinkome tarpusavyje derančius makiažo priemonių rinkinius. Viskas ko reikia, tai išsirinkti tą, kuris atitiks pamėgtą dažymosi stilių. Ateinančių savaičių bėgyje pristatysime makiažo idėjas geriausiai atskleidžiančias suderintų priemonių galimybes, tad sekite naujienas. 

 

Lengvam dengimui
Rinkinys Nr.1
Šis trio idealiai tinka mėgstančioms subtilų neperkrautą įvaizdį. Lengvas kreminis maskuoklis Active Light užtikrins visų smulkių netobulumų maskavimą, o birus mineralinis makiažo pagrindas Amazing Base suteiks veidui lygumo. Mineralai puikiai prisitaiko prie odos, nesausina jos, o dėka Chisel birios pudros šepetėlio tobulai dengia veidą išlyginant atspalvį.
Bisque atspalvio rinkinys tiks šviesiaodėms, o Golden Glow kiek įdegusioms.
Subtiliam bruožų išryškinimui
Rinkiniai Nr. 2, 3, 4
Dievinančios skaistalus tikrai nudžiugs galėdamos rinktis net iš šešių presuotų skaistalų atspalvių! Prie jų priderinome skirtingus lūpdažius. Toms, kurios mėgsta lengvą lūpų makiažą tiks Nr.2 su PureGloss vaisiais kvepiančiu lūpų blizgiu, putlumo efektą suteiks Nr.3 su Just Kissed putlinančiais lūpų dažais, o ilgai išliekančiam efektui rinkitės nr.4 su Triple Luxe ilgalaikiais lūpų dažais.
Pilnam įvaizdžiui
Rinkiniai Nr. 5, 6
Trokštamas efektas pasiekiamas vos kelių priemonių dėka? Taip, tai įmanoma! Kreminis akių šešėlių pagrindas Smooth Affair for eyes tinka ne tik akims, jį galite naudoti ir kaip highligterį. Eyeshere skysti akių šešėliai akimirksniu suteiks akims išraiškingumo. O tam, kad blakstienos tikrai būtų pastebimos - Beyond Lash dramatiškos apimties suteikiantis blakstienų tušas. Ir žinoma, nepamirštamas vakarinio įvaizdžio akcentas - ilgalaikiai lūpų dažai  Triple Luxe.