4 mitai apie mineralinį makiažą

Mineralinę kosmetiką renkasi vis daugiau moterų, kurios ypač žavisi šių priemonių lengvumu ir natūraliu įvaizdžiu. Tačiau tam tikri mitai kartais atbaido nuo pažinties su mineralinėmis makiažo priemonėmis. Išsklaidykime abejones ir sugriaukime 4 dažniausiai girdimus mitus!

 

#1 Oda atrodo tarsi padengta milteliais

Tai vienas iš labiausiai paplitusių mineralinio makiažo mitų, kurį gan lengvai galime sugriauti.

Itin smulkiai sumaltų aukštos kokybės mineralų dalelės ne tik gražiai susilieja su oda, bet ir pasidengia vienas su kitu, taip sukuriant tolygų paviršių. Kadangi sudėtyje nėra talko, išvengiama sausinančio pudros efekto.

 

# 2 Mineralinis makiažas nemaskuoja


Kartais susiduriame su įsitikinimu, kad tai kas sveika ar naudinga odai, negali suteikti trokštamo maskavimo rezultato. Tačiau maskuojamosiomis savybėmis spėjo įsitikinti ne vienas, net ypač problematišką odą turintis klientas.

Mineraliniai makiažo pagrindai gali suteikti nuo ypač lengvo iki stipraus maskavimo, viskas priklauso nuo odos poreikių. Šias priemones galime sluoksniuoti nebijant, kad jos apsunkins odą.

 

 

 

# 3 Mineralinis makiažas netinka sausai odai


Mineralinis makiažas tinka visų tipų odai – net ir sausai, jautriai, linkusiai į spuogus ar brandžiai.

jane iredale mineraliniai makiažo pagrindai sulaiko drėgmę tarp odos ir pudros sluoksnio. Ypač lengva tekstūra leidžia odai kvėpuoti, neapsunkina jos. Sudėtyje nėra talko ar cheminių, odą dirginančių priedų, kurie galėtų kenkti ar papildomai sausinti odą. 


# 4 Mineralinis makiažas netinka brandžiai odai


 “Jokios pudros, ji išryškins raukšles.” 

Tai dar vienas mitas, kurį girdime pasiūlę rinktis birų mineralinį makiažo pagrindą, o juk jis puikiai tinka brandžiai odai!

Lengva tekstūra ir švelni sudėtis ramina odą, o šviesą atspindinčios dalelės suteikia jai gaivumo ir vizualiai paslepia smulkias raukšles. Itin smulkiai sumalti mineralai sukuria subtilų rezultatą, kuris vizualiai tobulina odos tekstūrą, atspalvį ir puikiai maskuoja.

Brandžios odos makias janeiredale

 

Mylimiausios jane iredale priemonės:

 

Vis dar turite abejonių dėl mineralinių makiažo priemonių? Pasidalinkite kylančiais klausimais su mumis, mielai į juos atsakysime!

SUSISIEKTI