Naujametiniai grožio pažadai

Nauji metai dažnai įkvepia imtis naujos veiklos, susikurti naują rutiną ar prisijaukinti naujus įpročius. Tai puikus metas peržiūrėti kasdienius savo grožio ritualus ir juos paįvairinti arba patobulinti. Parengėme keletą naudingų ir nuotaiką gerinančių pažadų, kuriuos nebus sudėtinga įgyvendinti 2024 metais.

 

ODOS DRĖKINIMAS

Prisimindami apie pakankamą išgeriamo vandens kiekį, pasirūpinkime odos ir plaukų drėkinimu. Naudokime drėkinamąsias priemones, palepinkime odą ir plaukus drėkinančiomis kaukėmis. Dienos eigoje naudokime drėkinamąsias dulksnas. 

Pažadą tesėti padės:

Hydration Spray drėkinamoji dulksna

HydroPure tonuotas serumas su atspalviu

Smooth Affair drėkinamoji makiažo bazė

 

REGULIARUS MAKIAŽO ŠEPETĖLIŲ VALYMAS

Nešvarūs šepetėliai gali kimšti poras, sukelti uždegimo procesus, paskatinti spuogelių atsiradimą. Reguliariai valant makiažo šepetėlius užtikrinsite nepriekaištingą makiažą, tolygesnį dengimą ir apsaugosite odą. 

Šepetėlių švarą palaikyti padės:

Botanical teptukų valiklis

 

APSAUGA NUO SAULĖS

Šį pažadą turėtų įvesti kiekvienas. Priemonių su SPF naudojimas ne tik apsaugo odą, bet ir padeda išvengti priešlaikinio odos senėjimo. Reguliariai naudojant priemones su SPF apsaugo nuo tokių odos senėjimo požymių kaip raukšlių ir smulkių mimikos linijų atsiradimo, odos išsausėjimo. 

Odą apsaugoti padės:

PowderMe SPF  Sausa apsauga nuo saulės

GLOW TIME PRO BB kremas su SPF 25

PurePressed Presuotas mineralinis makiažo pagrindas su SPF 20

Amazing Base birus mineralinis makiažo pagrindas su SPF 20

TVARESNĖ GROŽIO RUTINA

Jeigu Jums rūpi ne tik Jūsų grožis, bet ir planetos gerovė, raginame rinktis daugkartinio naudojimo priemones bei tas, kurios parduodamos pakartotinai užpildomose pakuotėse. Tokiu būdu išvengsite perteklinio nereikalingų pakuočių naudojimo.

Tvarius sprendimus užtikrins:

PurePressed presuotos pudros papildymas ir presuotos pudros dėklas

PureBronze bronzanto papildymai ir stilinga kompaktinė dėžutė

Magic Mitt prausimo pirštinė

 

IŠDRĮSKITE EKSPERIMENTUOTI SU SPALVOMIS

2024 metų tendencijos ragina žaisti spalvomis ir kurti žaismingą nuotaiką makiažo dėka. Palikite saugius ir vos pastebimus sprendimus praeitų metų prisiminimuose, rinkitės drąsius, ryškius sprendimus. Atraskite lūpų dažus ar šešėlius, kurie atskleistų Jūsų vidinę energiją.

Spalvų suteiks:

ColorLuxe ilgai išliekantys kreminiai lūpų dažai

 

PRIIMKITE IR PUOSELĖKITE NATŪRALŲ GROŽĮ

Grožis, tai kur kas daugiau negu bruožai. Tai asmenybės žavesys, charizma ir meilė sau. Pamilę save kitaip matome pasaulį, kitaip jame jaučiamės. Gerbkite savo unikalumą ir jokias būdais jo neslėpkite. Parodykite pasauliui tai, kas jums labiausiai patinka.