HydroPure atnaujinta Liquid Minerals versija

Pastebėjome, kad naujieji HydroPure kolekcijos produktai sulaukė nemažai dėmesio ne tik dėl puikių savybių ir sudėtyje esančių ingredientų, bet ir dėl akivaizdaus panašumo į jau puikiai pažįstamą lengvą makiažo pagrindą Liquid Minerals.


Diskusijas keliantis klausimas: AR TAI TA PATI PRIEMONĖ?


TAIP. HydroPure tonuotas serumas su atspalviu, tai atnaujinta Liquid Minerals versija. Atsinaujino ne tik pavadinimas ir įpakavimas, patobulėjo produkto sudėtis, pasikeitė atspalvių paletė.


Nepaisant to, kad atnaujinimų yra daug, nepasikeitė svarbiausias dalykas - gaivumo pojūtis tepant šią priemonę. Ji vis dar švelniai maskuoja, neapsunkina odos ir suteikia jai labai natūralų įvaizdį.

 

ODAI NAUDINGI INGREDIENTAI

 Formulė sukurta iš itin drėkinančių ingredientų ir papildyta natūraliais maitinančiais ekstraktais, kad oda išliktų jauna ir gyvybinga.

  • Hialurono rūgštis 

Akimirksniu intensyviai drėkina viršutinį odos sluoksnį, glotnumo ir stangrumo suteikiančiam efektui.

  • Kofermentas Q10

 Padeda sumažinti oksidacinį stresą ir stiprina odos gebėjimą kovoti su laisvaisiais radikalais bei mažina smulkių mimikos linijų ar raukšlių atsiradimą. 

  • Alyvuogių skvalanas 

Palaiko odos drėgmės barjerą, užkertant kelią transepiderminiam vandens praradimui ir trukdant aplinkos dirgikliams prasiskverbti į odą, todėl oda yra labiau drėkinama.

  • Alantoinas

Augalinės kilmės odos apsaugos ir drėkinimo priemonė, kuri padeda nuraminti jautrią, paraudusią, sudirgusią

 

NAUJIENA! HydroPure atspalvį koreguojantis serumas


Puiki žinia ieškantiems lengvo ir odai draugiško sprendimo, kuris nuramintų ir vizualiai sumažintų veido raudonį. Kol oda mėgausis visais anksčiau išvardintų ingredientų privalumais, subtilus žalias atspalvis neutralizuos raudonį.


 

HydroPure atspalvį koreguojančio serumo sudėtyje esančios medetkos, dumbliai, gluosnio žievės ekstraktas ir alavijas padeda nuraminti odą, suteikia jai komforto jausmą. Nors panaudojus šią priemonę akimirksniu galime džiaugtis vizualiai sumažėjusiu veido raudoniu, norint išgauti tobulą efektą rekomenduojame derinti su pasirinktu mineraliniu makiažo pagrindu.