Odos priežiūros makiažo sistema

Oda, tai didžiausias mūsų organas, o remiantis tyrimas ir dalykas, į kurį pirmiausia atkreipiame dėmesį. Sveika, gyvybinga ir skaisti oda visuomet pritraukia susižavėjimo kupinus žvilgsnius.

 

Kaip atrodo sveika oda?

Užduodami šį klausimą dažniausiai girdime šiuos atsakymus - gaivi, lygi ir švytinti. Ypatingos trijų žingsnių sistemos dėka galime odai suteikti taip trokštamas savybes, pagerinti jos būklę ir žinoma, įvaizdį.


Kas sudaro tobulos odos trio?

PurePressed
PurePressed Base Presuotas mineralinis makiažo pagrindas

Ši makiažo priemonė mėgaujasi pelnytu dėmesiu ir populiarumu ne vien dėl savo universalumo, bet ir puikios sudėties. Presuotas makiažo pagrindas ne tik gerai atrodo, bet ir leidžia mūsų odai puikiai jaustis. Būtent dėl šios priežasties trijų žingsnių sistemos neįsivaizduojame be PurePressed Base presuoto makiažo pagrindo. 

PurePressed Base išlygina odą, suteikia tolygų atspalvį, puikiai maskuoja netobulumus ir užtikrina apsaugą nuo saulės. jane iredale makiažo pagrindai nekemša porų, leidžia odai kvėpuoti, o sudėtyje esantys jūros mineralai ramina ir saugo. Mineralinio makiažo dėka, net ir jautri ar problematiška oda gali mėgautis puikiu įvaizdžiu.



Pommisst Hydration Spray

Mineralai turi puikią savybę susilieti su oda, tačiau kartais tam prireikia šiek tiek laiko. Norint šį procesą pagreitinti buvo sukurti drėkinamieji purškikliai, kurie akimirksniu suteikia veidui gaivumo ir lygumo. Drėkiklių dėka mineralai greičiau susijungia ir ilgiau išlaiko nepriekaištingą įvaizdį. Juos naudoti verta ne tik norint užbaigti makiažą, bet ir visos dienos eigoje. Drėkinamieji purškikliai atgaivins odą, o nepakartojami jų aromatai suteiks malonius pojūčius. 

Smooth Affair

Smooth Affair Drėkinamoji Makiažo Bazė

Tobulos odos TRIO neįsivaizduojame be drėkinamosios makiažo bazės. Tam, kad atsiskleistų geriausios presuoto makiažo pagrindo savybės, turime tinkamai pasirūpinti odos drėgme. Ši makiažo bazė yra sukurta taip, kad aprūpintų odą pakankamu drėgmės kiekiu, leistų jai kvėpuoti ir sukurtų nepriekaištingą pagrindą tolimesniam makiažui. Maloni tekstūra ir gaivus kvapas leidžia mėgautis veido priežiūros ritualais, kurie dar labiau sustiprina galutinį, nepriekaištingos odos įvaizdį.

Išskirtinė trijų žingsnių makiažo sistema maitina ir užtikrina ilgalaikį dengimą. Pradėkite nuo odos paruošimo, maskuokite ir fiksuokite, o natūralus ir gaivus įvaizdis džiugins visos dienos eigoje. 

 

 Tik 3 žingsniai nepriekaištingos odos link:


1 paruošimas


Smooth Affair Drėkinamoji makiažo bazė

  • Išlygina tekstūrą ir netobulumus
  • Atgaivina ir šviesina
  • Prailgina makiažo išliekamumą

2 tobulinimas ir maskavimas


PurePressed Base mineralinis presuotas makiažo pagrindas SPF 20/15

  • Leidžia odai kvėpuoti.
  • Odos struktūrą lyginanti, pusiau matinė formulė.
  • SPF apsauga ir antioksidacinis poveikis.
  • Dera su The Handi šepetėliu ir kompaktine dėžute.

3 fiksavimas

Pommisst Hydration Spray drėkinamasis purškiklis 

  • Drėkina ir gaivina odą.
  • Padeda makiažui išlikti ilgiau.
  • Fiksuoja pudrą, suteikia natūraliai atrodantį įvaizdį.